مراسم افتتاحیه اتاق عمل سلول درمانی مرکز پزشکی بازساختی مراسم افتتاحیه اتاق عمل سلول درمانی مرکز پزشکی بازساختی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
مراسم افتتاحیه اتاق عمل سلول درمانی بوسیله تزریق غضروف در بیماران با حضور دکتر ناصری پور مورخ 22 خرداد در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری برگزار گردید  .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در حاشیه این مراسم دکتر ده مرده ئی رئیس بیمارستان شهید مطهری عنوان کرد: طی بررسی های انجام شده در بیمارستان شهید مطهری  هم امکانات درمانی تحت عنوان یک اتاق عمل جداگانه و ایزوله و همچنین  clean room  کشت سلول را در این مرکز داریم .
رئیس بیمارستان شهید مطهری گفت: از ابتدا هم هدف ما این بوده که این دو مرکز را به یکدیگر ارتباط داده و از آن به عنوان مقاصد درمانی استفاده نماییم که خوشبختانه امروز با انجام اولین عمل تزریق غضروف به داخل مفصل برای 3 بیمارانجام گردیده که به دلیل نزدیکی این دومرکز سایر اعمال جراحی به همین صورت انجام گردد .
در ادامه ایشان درخصوص پیشرفت این امر در کشور بیان کرد: که ما معتقدیم که در دو زمینه می توانیم بسیار پیشرفت داشته باشیم یکی در زمینه سلول درمانی و دیگری نانو .
وی  اظهار امیدواری کرد: من با توجه به حضور جوانان مستعدو پر انرژی و با انگیزه در کشور که امید به آینده دارند افقی بسیار روشن را در این زمینه پیش بینی می کنم .
همچنین در آینده ما در دنیا جزء کشورهایی خواهیم بود که در این زمینه حرفی برای گفتن خواهیم داشت .

خبر گزاری ایرنا : بخش سلول درمانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی
خبر گزاری صدا و سیما :کار آزمایی بالینی سلول درمانی
خبرگزاری صدا و سیما:  آغاز مرحله کار آزمایی بالینی سلول درمانی

خبر : روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران