برگزاری کلاس آموزشی آتش نشانی در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری برگزاری کلاس آموزشی آتش نشانی در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۷ |
کلاس آموزش آتشنشانی در روز پنج شنبه مورخ 97/5/25با هماهنگی بخش تاسیسات مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری با  آتش نشانی شهرستان تهران برگزار گردید .این کلاس که با حضور فراوان پرسنل مرکز انجام پذیرفت و درآن کارشناس آتش نشانی حمیدرضا طالقانی نیا مطالبی ارزشمند در خصوص پیشگیری از حادثه و چگونگی اطلاع رسانی به آتش نشانی شهرستان تهران و مواردی از قبیل گازگرفتگی و هشدار های مربوطه را آموزش داد. درپایان در بخش عملی با ایجاد مانور آتش نشانی و روش استفاده از انواع خاموش کننده ها  را بصورت عملی آموزش دادند .

دفعات مشاهده: 816 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر