بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۷ |
دکتر مسعود ناصری پور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز شنبه مورخ 97/5/27 از مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری بازدید بعمل آورد .

ایشان ضمن بازدید از بخش اورژانس که مراحل ساخت آن در شرف تکمیل شدن است نظرات ارشادی خود را درخصوص آن محل اعلام فرمودند .

پس از آن به بخش اتاق عمل سوختگی رفته و دکتر ده مرده ئی ریاست مرکز توضیحاتی را درخصوص اعمال جراحی و وضعیت اتاق عمل را به سمع و نظر ایشان رساندند .

پس از آن ایشان در دفتر ریاست مرکز نشستی راداشته و مسائل مالی ،هزینه ها ، تجهیزات و سایر موارد این مرکز مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت درپایان ایشان از مرکز بازساختی و سلول درمانی بازدید بعمل آوردند و میزان پیشرفت این مرکز را مورد بررسی قرار دادند .

عکس و خبر از مسئول روابط عمومی و وب سایت مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری مهندس سهیل پوررعدی

دفعات مشاهده: 581 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر