بازدید معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در امور اجتماعی آقای دکتر ایازی از مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲ |
آقای دکتر ایازی معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز یکم دیماه  بمناسبت روز پیشگیری ازسوختگی از مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری بازدید بعمل آورد.
معاون محترم وزیر بهداشت  وهیات همراه در کنار مدیر عامل بیمارستان سوانح و سوختگی شهید مطهری آقای دکتر مصطفی ده مرده ئی و جمعی از مسئولین این مرکز و مسئولین و کارکنان مرکز تحقیقات سوختگی و انجمن حمایت از بیماران سوختگی (انجمن ققنوس)  پس از حضور در جلسه ای در مرکز سوانح سوختگی شهید مطهری درخصوص بیماران دچار سوختگی و چالشها و مشکلات آنها به بحث و تبادل نظر پرداخت .

درادامه ایشان از بخشهای بیمارستان بازدید بعمل آورد و از بیماران بستری در این مرکز عیادت و دلجویی  کرد ضمن اینکه ایشان در بخشهای مردان  زنان و اطفال مراجعه نمود با تنی چند از پرسنل درخصوص وضعیت بیمارستان سوال نمود.

در طول بازدید مرکز تحقیقات سوختگی و انجمن ققنوس بسته های هدیه خود را به بیماران در بخشهای مختلف اهداء نمودند .

تهیه عکس و خبر از مسئول روابط عمومی و وبسایت بیمارستان شهید مطهری مهندس سهیل پوررعدی

دفعات مشاهده: 109 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر