مراسم تودیع و معارفه ریاست مرکز تحقیقات سوختگی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲ |
مراسم تودیع آقای دکتر محمد جواد فاطمی از سمت ریاست مرکز تحقیقات سوختگی و معارفه آقای دکتر طیب قدیمی در روز یکشنبه دوم دیماه در سالن کنفرانس مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری برگزار گردید .
در آغاز آقای دکتر فاطمی ضمن معرفی اقدامات انجام گرفته در زمینه اطلاع رسانی عمومی ،  آموزش وپیشگیری از حوادث سوختگی سخنرانی نمود و ضمن تشکر از کلیه پرسنل مرکز تحقیقات سوختگی عرایض خود را به پایان رساندند .
آقای دکتر طیب قدیمی بعنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات سوختگی با اشاره به همکاری اعضای هیات علمی با مرکز و با اهمیت جلوه دادن امر مهم پیشگیری از سوختگی سخنرانی خود را ادامه داد .درنهایت وی از تمامی زحمات دکتر محمد جواد فاطمی در مدت ریاست ایشان تشکر نمود .

در ادامه آقای دکتر ناصر بخت مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی ضمن تشکر از دکتر فاطمی اظهار نمود : امیدوار است که ایشان پس از این همکاری مستمر خود را بامرکز قطع ننموده و همچنان پایدار و فعال در این امر در کنار مرکز تحقیقات سوختگی حضور داشته باشد .

آقای دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه پس از تشکر از زحمات بی شاعبه آقای دکتر فاطمی بیان کرد مراکز تحقیقاتی با فعالیت زیاد باید جزء اولین های دانشگاههای علوم پزشکی باشند و همچنین اعضای هیات علمی در بیمارستانهای حضرت فاطمه(س) و شهید مطهری با همکاری مستمر ترتیبی اتخاذ نمایند که در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی ایران جزء دانشگاههای برتر در حیطه پژوهش باشد .
آقای دکتر امامی مدیر گروه جراحی پلاستیک دانشگاه ضمن ابراز خرسندی اقدامات مرکز تحقیقات سوختگی و همکاری این واحد با مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری گفت: با تمام همکاریهایی که دانشگاه علوم پزشکی و مرکز تحقیقات سوختگی با سایر سازمانهای کشور ازجمله وزارت نیرو درخصوص آموزش و اطلاع رسانی در زمینه سوختگی انجام داده متاسفانه کماکان میزان سوختگی در کشور بالاست و این مهم نیازمند همکاریهای بیشتر با سازمانهای دیگر است وی اظهار داشت: امیدوار است که دکتر قدیمی بعنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات سوختگی تلاش مضاعفی درخصوص کاهش حوادث سوختگی ، پیشگیری ، اطلاع رسانی و آموزش در این امر مهم در کشور نهادینه شود .
در پایان آقای دکتر مصطفی ده مرده ئی ضمن تشکر از دکتر محمد جواد فاطمی هدیه ای به رسم یادبود به ایشان اهدا نمود و همچنین از طرف دانشگاه علوم پزشکی ایران به پاس زحمات چندساله در مرکز تحقیقات سوختگی لوح تقدیر به ایشان اهدا گردید.

دفعات مشاهده: 142 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر