برگزاری جلسه هماهنگی پروژه مرکز طب بازساختی و سلولهای بنیادی

| تاریخ ارسال: 1399/6/16 |
جلسه هماهنگی پروژه مرکز طب بازساختی و سلولهای بنیادی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران و تنی چند از اساتید و مدیران این پروژه در دفتر ریاست مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری برگزار گردید .

در آغاز این جلسه آقای دکتر مسعود ناصری پور مدیریت پروژه طب بازساختی و سلول های بنیادی پیشینه ای از مراحل اجراشده و و موقعیت فیزیکی را برای حاضرین توضیح دادند ایشان ضمن تشریح  تمامی مراحل  توسعه و پیشرفت کارهای انجام گرفته و همچنین تشریح چشم انداز و آینده کلین روم سخنرانی خود را به پایان رسانید .
در ادامه ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران آقای دکتر جلیل کوهپایه زاده با اشاره به میزان ظرفیتهای دانشگاه و اهمیت راه اندازی اینگونه پروژه ها و ارائه کردن آنها در فضاهای اینترنتی و اهمیت آن توضیحاتی را ارائه نمودند .
ایشان ضمن اینکه استفاده و تجاری کردن پروژه سلولهای بنیادی و تخصیص بودجه کافی را حائز اهمیت دانستند درخصوص  به پایان رساندن هرچه سریعتر این پروژه ها گفت : " ما درحال حاضر از درصد کمی از ظرفیت این پروژه استفاده میکنیم و باید به این نکته توجه داشت که میزان خروجی ما چقدر است ؟ خوشبختانه کارهایی در سطوح بسیار خوبی در حال انجام است ولی باید نتایج آن فراخور انتظارها بوده و به هدف درآمد زایی برای دانشگاه و بیمارستان برسند. "
ایشان ضمن ارائه پیشنهاد جهت سرمایه گذاری بیرونی  و ورود بخش خصوصی و تضمین انجام این گونه پروژه ها در آینده میتوان نتایج بسیار خوبی را دریافت نمود .
در ادامه آقای دکتر حمیدیه دبیر ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی ضمن توضیح و تشریح بمنظور این پروژه پیشنهاد تبدیل نام مرکز به "مرکز جامع پزشکی بازساختی سلولهای بنیادی کشور" و ایجاد وب سایت فعال برای معرفی به بخش مارکتینگ را پیشنهاد نمود.
در پایان ضمن بازدید از کلیه بخشها و مراکز ساخته شده و درحال ساخت و ارائه پیشنهاداتی در خصوص اجرایی شدن و سرعت بخشیدن به کار داده شد .

تهیه عکس و خبر مسئول روابط عمومی و وب سایت مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری مهندس سهیل پوررعدی

دفعات مشاهده: 266 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر