خدمت رسانی پرسنل خدوم مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری در روز چهارشنبه آخر سال ۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/12/27 |
کارکنان مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری پیرو رسم هرساله در روز چهارشنبه آخر سال آماده خدمت رسانی به مصدومین آسیب دیده در این روز بودند .
این مرکز ضمن اجرای آماده باش در این روز علی رغم اینکه با همکاری بارسانه های صوتی و تصویری این کشور اقدام به اعلام هشدار برای خطرات این روز را به اطلاع شهروندان گوشزد کرده  و مرتبا این مطالب را به سمع ونظر هموطنان محترم میرساند با این حال متاسفانه شاهد اتفاقاتی نا خوشایند است به همین منظور تمامی سعی و تلاش خود را برای خدمت رسانی به هموطنان آسیب دیده انجام میدهد و امسال هم تاپاسی از شب در حال ارائه خدمت به مصدومین حادثه بود . آقای دکتر مصطفی ده مرده ئی ریاست بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری طی مصاحبه هایی تمامی هشدارهای لازم را در رسانه های تصویری برای هموطنان اطلاع رسانی کرد وهمچنین دوربین سلامت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هم اقدام به تهیه گزارشاتی در اینخصوص نمود که در آن پرستاران همچنین مدیریت پرستاری مرکز توصیه هایی برای بهتر برگزار کردن این سنت تاریخی کشور عزیزمان ایران نمودند .
در هر صورت کارکنان این مرکز تمام سعی  و تلاش خود را بمنظور خدمت رسانی صحیح به هموطنان انجام دادند .در پایان ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات این عزیزان کلیه پرسنل این مرکز آرزوی سلامتی و شادکامی را برای هموطنان عزیز از خداوند بزرگ مسئلت دارد و صمیمانه از هموطنان عزیز خواهشمند است با انجام شادیهای سالم و ساختن یک خاطره زیبا در این روز خود را به دام آسیبهای سوختگی گرفتار نکنند.و با توجه به اینکه کادر درمان درحال حاضر درگیر مبارزه با  ویروس منحوس کرونا هستند ما با حفظ موازین بهداشتی و ایمنی کمک رسان پرسنل و پرستاران و پزشکان کادر درمان باشیم.

دفعات مشاهده: 295 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر