حضور ریاست اورژانس کشور دکتر کولیوند در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: 1399/12/27 |
ریاست اورژانس کشور دکتر کولیوند با حضور در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری و ارائه آمار آسیب دیدگان چهارشنبه آخر سال ۹۹به جمع خدمت دهندگان هموطنان گرامی پیوستند .
رئیس سازمان اورژانس کشور هم با ارائه آمارهای مصدومین حادثه دیده به اهمیت این روز اشاره نمود .همچنین ایشان از مردم عزیز کشورمان درخواست کرد که با رعایت مسائل ایمنی و استفاده نکردن از ترقه ها و مواد آتش زا سلامتی را به خود و خانواده هدیه کنند .
وی در ادامه ضمن ابراز تاسف از بروز اینگونه وقایع اعلام کرد : ما متاسفانه شاهد وقایعی هستیم که فقط در اثر بی احتیاطی رخ میدهد و تا جائیکه امکان دارد باید از اینگونه اتفاقات جلوگیری کنیم .چرا باید با بروز اینگونه حوادث دلخراش شادی را ازخود و خانواده خود سلب کنیم .چقدر بهتر است که با انجام سنتهای دیرینه و زیبای ایرانی سلامتی را به خود هدیه نمائیم.

دفعات مشاهده: 291 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر