هشدار های ریاست بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: 1399/12/27 |
ریاست بیمارستان شهید مطهری آقای دکتر مصطفی ده مرده ئی ضمن ارائه هشدارها و تذکر درخصوص خطرات مواد آتش زا و ترقه های غیر استاندارد با ارائه آمارهایی از تعداد مصدومین حادثه چهارشنبه آخر سال ۹۹ توصیه هایی را به هموطنان عزیز ارائه دادند .
وی در خصوص آمارها اعلام نمودند : تا ساعت ۱۲ شب ۴۸  مورد مراجعه در بیمارستان شهید مطهری داشتیم که تعدا ۱۰ نفر از آنها بستری شدند . و اکثر آسیبها در ناحیه دستها و صورت افراد بود که متاسفانه برخی آسیبها جدی برآورد شده اند .
وی در ادامه گفت : ممکن است این آسیبهای در مدت شمانی کم و یا زیاد خوب شوند ولی عواقب آن ازجمله از دست دادن زیبایی و هزینه های بالای ترمیم آن آثار ارزش آن را ندارد که شخصی بخواهد خود را بخطر انداخته و متحمل اینگونه ضایعه ها و آسیبها بشود . من بارها و بارها اعلام کردم که مردم عزیز بجای رفتن به سمت و سوی این تفریحاتی حتی نام تفریح هم نمیتوان روی آن گذاشت از سنتهای پیشین استفاده کرده تا شاهد خوشحالی هموطنان عزیزمان باشیم .
همچنین ایشان توصیه هایی درخصوص شیوع بیماری کرونا  رعایت پروتکلهای کامل بهداشتی نمود و ازمردم خواست تا بارعایت این پروتکلها باعث جلوگیری از انتشار ویروس کرونا شوند .

دفعات مشاهده: 335 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر