برگزاری مراسم افتتاحیه اولین مرکز شتابدهنده سلوهای بنیادی و طب بازساختی کشور در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: 1400/1/23 |
 مراسم افتتاحیه اولین مرکز شتابدهنده سلوهای بنیادی و طب بازساختی کشور درروز بیست ودوم فروردین ماه سال ۱۴۰۰ در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری   با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
این مراسم با حضور تعدادی از مدیران و اعضاء هیات مدیره مرکز سلولهای بنیادی و طب بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیران عامل تعدادی از شرکتهای دانش بنیان برنامه ریزی گردیده بود، با آمادگی کامل و با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آقای دکتر سورنا ستاری و ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران آقای دکتر جلیل کوهپایه زاده افتتاح گردید .

دکتر عباس متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره گفت: این مجموعه، دومین شتاب دهنده تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی ایران است و پیش از این شتابدهنده سلامت دیجیتال راه اندازی شده بود.
وی حمایت از تیم های فناور و کمک به ایده های جدید در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی را از مهمترین اهداف این شتابدهنده جدید اعلام کرد و افزود: تیم های فناور بین ۶ ماه تا یکسال وارد فرایند شتابدهی می شوند.
متولیان اظهار کرد: برگزاری دوره های آموزشی، تجاری سازی و بازاریابی از جمله اقدامات این مجموعه است  تا تیم های فناور بتوانند محصول خود را به تولید اولیه برسانند.
وی افزود: در هر دوره ۵ تا ۱۰ تیم فناور در این مجموعه حضور خواهند یافت و در دوره شتابدهی مورد حمایت قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه شتابدهنده سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در فضایی به مساحت ۴۸۰ متر مربع در ۲ طبقه راه اندازی شده، خاطرنشان کرد: هزینه ای که تاکنون صرف این شتاب دهنده شده حدود ۲ میلیارد تومان بوده که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین شده است.

فرهنگ تحقیق و پژوهش در کشور در حال توسعه است
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، راه‌اندازی شتابدهنده تخصصی سلول‌های بنیادی و طب بازساختی در دانشگاه علوم پزشکی را گامی ارزشمند دانست و گفت: خوشحالم که فرهنگ تحقیق و پژوهش در کشور حال توسعه است اما این اقدام شروع یک راه طولانی خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سورنا ستاری یکشنبه بیست و دوم فروردین ۱۴۰۰ در حاشیه راه‌اندازی شتابدهنده تخصصی سلول های بنیادی و طب بازساختی اظهار کرد: این کار می تواند فرهنگ آموزش و پژوهش را در دانشگاه‌ها تحت تاثیر جدی قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی دانشگاهی پیشرو است، افزود: در آینده شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه ها خواهیم بود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور ادامه داد: علاوه بر راه اندازی شتابدهنده و موضوعاتی دیگری که در حوزه توانبخشی در این دانشگاه اتفاق افتاد، پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در غرب تهران قرار است، راه اندازی شود.
وی با بیان اینکه با حمایت‌های استاندار تهران این کار شتاب خواهد گرفت، اظهارکرد: این کار سبب اتفاقات خوبی در آینده خواهد بود اما شروع یک حرکت بزرگ در این دانشگاه است.
دکتر انوشیروان مجسنی بندپی؛ استاندار تهران نیز که در اولین جلسه هیات امنا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران، حضور داشت، اظهار کرد: طی ۷ تا ۸ سال اخیر اقدامات خوبی در توسعه پارک های علم و فناوری، شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و شتابدهنده ها شکل گرفته است که این کار زمینه کار را برای نخبگان علمی و تخصصی کشور فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه ما کمک خواهیم کرد تا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شود، اظهار امیدواری کرد که پارک علم و فناوری سلامت در راستای وظایف محوله خود، خدمات ارزشمندی را ارائه کند.
اولین جلسه هیات امنا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران، همزمان با افتتاح شتابدهنده تخصصی سلول های بنیادی و طب بازساختی برگزار شددکتر سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر انوشیروان محسنی بندپی؛ استاندار تهران، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر مصطفی ده مرده ئی مدیرعامل مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری در این جلسه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 177 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر