آغاز هفته سلامت در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: 1400/2/1 |
مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری بمناسبت آغاز هفته سلامت با همکاری مدیریت پرستاری این مرکز اقدام به اطلاع رسانی و چکاپ مراجعین جهت حضور ایشان و پیشگیری از شیوع ویروس منحوس کرونا در بیمارستان نمود .
این مرکز با توجه به اینکه همه روزه خدمتگزار عزیزان مراجعه کننده می باشد ، با تهیه بروشورهای آموزشی و در اختیار قراردادن و چک کردن علائم ویروسی و بیماری کرونا اقدام به آموزش عمومی از این طریق نمود.
 این اقدامات که با منظور و هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام گردید بوسیله همکاری صمیمانه مدیریت بخش پرستاری  انجام و بمدت یک هفته ادامه خواهد یافت .
مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری ضمن تشکر از واحد پرستاری جهت همکاری در این خصوص امیدوار است که این ویروس منحوس ریشه کن شده و همچنین برای تمامی هموطنان گرامی آرزوی سلامتی را از خداوند بزرگ آرزومند است .

تهیه خبر از مسئول روابط عمومی و وب سایت مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری مهندس سهیل پوررعدی

دفعات مشاهده: 139 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر