برقراری ایستگاه تست فشار خون بمناسبت هفته سلامت در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: 1400/3/5 |
بمناسبت هفته سلامت واهمیت به سلامت فردی افراد جامعه مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری اقدام به برگزاری ایستگاه تست فشارخون برای مراجعین نمود .
امروزه از هر ۱۰نفر ۳ نفر به فشارخون مبتلا می باشند.یکسری از عوامل میتواندفرد را مستعد فشارخون سازد که عبارتند از
۱. سبک زندگی نادرست از قبیل عدم فعالیت فیزیکی مصرف بیش از حد نمک
۲.مصرف سیگار و الکل
۳.سابقه خانوادگی
۴.افزایش سن
۵.اضطراب و استرس بیش از حد
در اکثر موارد فشارخون بالا علامتی ندارد ولی علایمی از قبیل سردرد ،سرگیجه و تپش قلب بهمراه دارد.در صورتیکه فشارخون سیستولیک بین ۱۳۹تا ۱۲۰ و فشار دیاستولیک ۸۹تا ۸۰باشد سبک زندگی خودرا تغییر دهیدو فشارخون سیستولیک بالای ۱۴۰ و فشار دیاستولیک بالای ۹۰ به پزشک مراجعه کنید. امروز ۲۷ اردیبهشت روز جهانی فشارخون بالا، کنترل فشارخون و آموزش با ارایه پمفلت اموزشی برای مراجعین  با همکاری دفتر پرستاری و پرسنل خدوم این مرکز  انجام گردید.

تهیه عکس و خبر از مسئول روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری مهندس سهیل پوررعدی

دفعات مشاهده: 339 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر