• 1402/07/29 - 12:09

«استخوان‌های بهتری بسازیم»

روز جهانی پوکی استخوان در سال ۱۴۰۲ با شعار «استخوان‌های بهتری بسازیم» نام گذاری شده است.

21725.mp3 «استخوان‌های بهتری بسازیم»

روز جهانی پوکی استخوان رویدادی سالانه است که همه ساله در ۲۰ اکتبر مصادف با ۲۸ مهرماه در یک کمپین جهانی اقداماتی را جهت افزایش آگاهی جهانی از پیشگیری، تشخیص و درمان پوکی استخوان و بیماری متابولیک استخوان انجام می‌دهد. کمپین جهانی پوکی استخوان که توسط بنیاد بین‌المللی پوکی استخوان (IOF) سازماندهی می‌شود و با فعالیت‌های محلی و کمپین‌های محلی توسط جوامع ملی بیمار پوکی استخوان با فعالیت در بیش از ۹۰ کشور همراه است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کمپین  با هدف ارتقای دانش عمومی در خصوص روش‌های پیشگیری از پوکی استخوان و تقویت و مراقبت از آن در بیماران، همراهان و مراقبان بهداشتی اجرا شده است.

روز شمار هفته پوکی استخوان: 28 مهر ماه،روز جهانی پوکی استخوان

شنبه 29 مهر: تغذیه و ساختن استخوان های بهتر