• 1402/08/16 - 11:07

تزریق سلولهای بنیادی به مفصل زانو جهت ترمیم غضروفهای مفصل برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت گرفت.

37976.mp3 استفاده از سلول‌های بنیادی در ترمیم غضروفهای مفصل زانو در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی مرکز، روز دوشنبه 15 آبانماه سال جاری  استفاده و تزریق  سلولهای بنیادی به مفصل زانو جهت  ترمیم غضروف‌های مفصل زانو در دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت گرفت.

در همین رابطه دکتر مصطفی ده‌مرده‌ئی رئیس مرکز نوآوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در گفتگو با روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری عنوان کرد: "با توجه به نیاز برخی افراد  به ترمیم غضروف مفصل و عدم امکان انجام عمل جراحی ، تلاش شده است تا با استفاده از سلولهای بنیادی که توانایی تبدیل به سلول‌های غضروفی را دارند  به ترمیم غضروف کمک شود در این رابطه با همکاری شرکت دانش بنیان و با کمک گروه ارتوپدی  دانشگاه علوم پزشکی ایران سلول‌ها  به داخل زانو تزریق می‌شود."
وی در ادامه افزود: "با توجه به اینکه این عمل به صورت کلاسیک و  دانشگاهی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال انجام است از مزایا و امتیازات این دانشگاه است تا بتوانیم در آینده فعالیت‌هایمان را توسعه دهیم و محصولات بیشتری تولید کنیم."
دکتر ده‌مرده‌ئی به هزینه‌ و قیمت این محصول اشاره کرد و افزود: "قیمت این فرآورده در خارج از کشور بسیار زیاد است و نزدیک به 4 الی 5 هزار یورو می‌باشد ولی در ایران فعلا با هزینه‌های جانبی از جمله بستری بیمارستان و دستمزد، حدودا ده میلیون تومان است که کمک خوبی برای درمان  بیماران است و  از طرفی هزینه‌های بعدی که به بیماران تحمیل میشود نسبت به هزینه تعویض مفصل زانو خیلی کمتر خواهد بود. امیداوریم با بالا بردن تجربه و دانش فنی در این زمینه، بتوانیم محصولات بهتری تولید کنیم  و با حمایت‌هایی که ریاست و معاونت‌های محترم دانشگاه از ما صورت داده‌اند  بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم".
دکتر عظیمی فلوشیپ زانو، تزریق سلولهای بنیادی مزانشیمی از جفت را در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری برای بیمار خانم 72 ساله با درد زانو و آرتروز متوسط تا شدید  انجام دادند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,پژوهشی,مطالب سلامتی,اخبار دانشگاهی