• 1403/02/27 - 10:56

فشارخون خود را دقیق اندازه گیری کنید و با کنترل آن طولانی تر زندگی کنید

28 اردیبهشت ماه برابر با 17 می روز جهانی فشار خون بالا

333050.mp3 فشارخون خود را دقیق اندازه گیری کنید و با کنترل آن طولانی تر زندگی کنید

بیماری فشار خون بالا، اصلی ترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس ناشی از بیماریهای قلبی، بیماریهای مزمن کلیه و سکته مغزی در جهان و ایران است.بیماری پرفشاری خون قاتل خاموش نامیده می‌شود، زیرا بی‌سروصدا و بدون علامت شخص مبتلا را به مرگ و پایان زندگی نزدیک می‌کند و اگر پرفشاری خون در مراحل اولیه کنترل نشود، نه‌‌تنها فعالیت دستگاه قلب و عروق، بلکه سایراعضای بدن نیزدچار مشکل می‌شود.

برای ارتقائ سلامت جامعه، انتظار می رود عموم مردم عزیز از روش صحیح اندازه گیری فشار خون، نحوه مراقبت و عوارض عدم کنترل آن و همچنین انتخاب شیوه زندگی سالم، برنامه منظم فعالیت بدنی، تغذیه سالم، کاهش میزان نمک در رژیم غذایی، مهارت مدیریت استرس و پایبندی به درمان آگاهی داشته و در حفظ سلامت خود کوشا باشند.

فایل آموزشی خود مراقبتی در فشار خون بالا

• گروه اخبار : گروه های محتوا,مطالب سلامتی,[اخبار پايگاه],اخبارداخلي