• 1402/08/16 - 13:12

برگزاری پایگاه مراقبت‌های پرستاری در سوختگی در بیمارستان شهید مطهری

پایگاه مراقبت‌های پرستاری در سوختگی به مدت سه روز با حضور پرستاران دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

37984.mp3 برگزاری پایگاه مراقبت‌های پرستاری در سوختگی در بیمارستان شهید مطهری

به گزارش روابط عمومی مرکز، پایگاه مراقبت‌های پرستاری در سوختگی از 14الی 16 آبانماه سالی جاری به مدت سه روز در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری برگزار شد. گروههای هدف این پایگاه، پرستاران؛ کارشناسان اتاق عمل و بیهوشی، بهیاران و کمک پرستاران مراکز آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران بودند.

این پایگاه در روز اول با عناوین "تقسیم بندی، انواع سوختگی و مراقبتهای اورژانس" با تدریس آقای نمازی مدیر پرستاری بیمارستان شهید مطهری؛ "فیزیوتراپی در مصدومین سوخته" با تدریس آقای قربانی مسئول توانبخش بیمارستان برگزار شد.

در روز دوم ارائه "کارگاه پاتوفیزیولوژی و مایع درمانی" توسط آقای نمازی؛ "سوختگی استنشاقی و شیمیایی" توسط خانم ابراهیمی سوپروایزر بالینی و "پیشگیری از عفونت، پانسمان سوختگی و پانسمانهای نوین" توسط خانم پهلوانپور سوپروایزر کنترل عفونت صورت گرفت.

در روز سوم دو کارگاه"سوختگی الکتریکی، اسکارتومی و فاشیوتومی" و " حمایت ‌های روحی و روانی در مصدومین سوخته" توسط خانم اندی سوپروایزر آموزش و کارگاه "تغذیه در مصدومین سوخته" توسط خانم میرزایی، کارشناس و مسئول تغذیه اجرا شد.

در پایان روز سوم جلسه ی پرسش و پاسخ با حضور خانم اندی سوپروایزر آموزش برگزار گردید.

• گروه اخبار : آموزشی,پرستاری,مطالب سلامتی,اخبار دانشگاهی