• 1402/06/29 - 08:27

برگزاری کارگاه « فارماکوویژیلانس ، اشتباهات دارویی و عوارض ناخواسته دارویی »

کارگاه آموزشی فارماکوویژیلانس و اشتباهات دارویی دربیمارستان شهید مطهری برگزار شد.

20306.mp3 برگزاری کارگاه « فارماکوویژیلانس ، اشتباهات دارویی و عوارض ناخواسته دارویی »

به گزارش روابط عمومی مرکز، کارگاه « فارماکوویژیلانس ، اشتباهات دارویی و عوارض ناخواسته دارویی » روز دوشنبه 27 شهریور ماه در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری برگزار شد.

در این جلسه دکتراحمدی‌نیا درمورد تعریف فارماکوویژیلانس ، ADR ، خطای دارویی و تلفیق دارویی و تفاوت های آن ها با یکدیگرو اهمیت فارماکوویژیلانس و نحوه ی اجرای آن مطالب جامعی بیان نمودند.در ادامه این کارگاه کارکنان درمانی شرکت کننده  با مباحث آموزشی مرتبط با ثبت و گزارش عوارض دارویی شامل تاریخچه، اهمیت ، روشهای شناسایی و گزارش عارضه دارویی و همچنین افتراق بین عوارض و خطاهای دارویی آشنا شدند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,آموزشی
  • کد خبر : 20306