• 1402/10/04 - 10:45

برگزاری کارگاه آموزشی حفاظت گفتار و مقابله با تخلیه تلفنی ویژه مدیران و کارکنان

به همت اداره کل حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه آموزشی حفاظت گفتار و مقابله با تخلیه تلفنی برای مدیران و کارکنان بیمارستان برگزار شد.

321097.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی حفاظت گفتار و مقابله با تخلیه تلفنی ویژه مدیران و کارکنان

به گزارش روابط عمومی مرکز، در این کارگاه که با حضور ریاست بیمارستان، مدیران ارشد، مسئولین واحدها و جمعی از کارکنان بیمارستان برگزار شد نماینده حراست دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص اهمیت حفاظت گفتار، تخلیه تلفنی مطالبی را بیان کرد. ایشان مطالب ارزنده ای در خصوص مباحث تخلیه تلفنی / اهداف دشمن از تخلیه تلفنی/ شیوه های نوین جاسوسی و تخلیه تلفنی/ راه های امنیتی جهت کنترل و کاهش خطرات احتمالی سوء استفاده از تلفن ها و ... ارائه کرد. پخش کلیپ های آموزشی از دیگر برنامه های این کارگاه آموزشی بود.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبارداخلي