• 1403/03/24 - 12:03

برگزاری کارگاه آموزشی مواجهه با تروما و خودمراقبتی

موسسه مردم نهاد زنو با همکاری واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان شهید مطهری برگزار کرد.

334595.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی مواجهه با تروما و خودمراقبتی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی ایران، دوره اول کارگاه مواجهه با تروما و خود مراقبتی روز چهارشنبه 23 خردادماه با همکاری موسسه مردم نهاد زنو و واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان شهید مطهری در سالن اجتماعات مرکز برای کارکنان برگزار گردید.

مدرسان این کارگاه دکتر مهرداد نقیبی سرپرست واحد مشاوره و همیاری زنو و حسین افشارپور دانشجوی دکتری مددکار اجتماعی و مسئول واحد همیاری زنو بودند. در این جلسه در خصوص مواجهه با تروما و مباحث مرتبط با آن از جمله آشنایی با تروما و سوختگی، مخاطبان و نیازهای آنها، مهارتهای ارتباطی در مواجهه با رهیدگان از سوختگی صحبت شد و در ادامه در خصوص خود مراقبتی، ضرورت خود مراقبتی،تکنیک ها و برنامه جامع خود مراقبتی مطالبی ارائه گردید.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,مطالب سلامتی,[اخبار پايگاه],اخبارداخلي