• 1403/03/31 - 09:19

جلسه دوم کارگاه مواجهه با تروما و خودمراقبتی برگزار شد

در راستای برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه کارکنان بیمارستان، جلسه ی دوم کارگاه مواجهه با تروما و خودمراقبتی در سالن اجتماعات بیمارستان شهید مطهری برگزار شد.

334946.mp3 جلسه دوم کارگاه مواجهه با تروما و خودمراقبتی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه ی دوم کارگاه مواجهه با تروما و خودمراقبتی 29 خرداد ماه در سالن اجتماعات بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری برگزار شد.در بخش اول کارگاه دکتر مهرداد نقیبی راد سرپرست واحد مشاوره و همیاری موسسه مردم نهاد زنو در خصوص مباحث مرتبط با مواجهه با تروما و مهارت های ارتباطی در مواجهه با رهیدگان از سوختگی مطالبی ارائه نمودند. در بخش دوم کارگاه دکتر حسین افشارپویا مسئول واحد همیاری زنو در خصوص خودمراقبتی بویژه برای کارکنان بالینی که هر روز با تروما در ارتباط هستند سخنرانی نمودند و به آموزش تکنیکهای خودمراقبتی با همراهی شرکت کنندگان پرداختند.

این کارگاه با همکاری موسسه مردم نهاد زنو (زندگی از نو) که حامی رهیدگان از سوختگی است و واحد مددکاری اجتماعی مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری برگزار شد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,مطالب سلامتی,[اخبار پايگاه],اخبارداخلي