• 1402/07/05 - 10:30

روز جهانی بهداشت محیط گرامی باد

شعار جهانی روز بهداشت محیط (آمادگی برای محافظت از سلامت مردم، هر روز و همیشه)

20551.mp3 روز جهانی بهداشت محیط گرامی باد

4مهر ماه (26 سپتامبر) توسط فدراسیون بین المللی بهداشت محیط (IFEH) به عنوان روز جهانی بهداشت محیط معرفی گردیده است. این روز را به کارشناسان  و کلیه تلاشگران این عرصه تبریک عرض میکنیم.

شعار روز جهانی بهداشت محیط در سال 1402 (2023 ) از طرف فدراسیون بین المللی بهداشت محیط "آمادگی برای محافظت از سلامت مردم، هر روز و همیشه" انتخاب شده است.

این شعار نشان دهنده این امر می باشد که محافظت از سلامت مردم یک اولویت مهم است و تحت این اولویت مهم، آمادگی همیشگی لازم است وجود داشته باشد. محیط سالم یکی از ارکان اساسی جهت نیل به وضعیت مطلوب سلامتی و رفاه بشمار می رود.

رسالتی که در این زمینه بر عهده جامعه بهداشت محیط می باشد، این است که در جهت مقابله و مدیریت چالشهای موجود، از جمله آلودگی هوا و آبها، مدیریت نامناسب پسماندها و فاضلابها، ایمنی مواد غذایی، افزایش پراکندگی ناقلین بیماری‌زا، مسکن نامناسب و وقوع بلایا و .... بتوانند اهمیت این موضوعات و تاثیرات آنها بر سلامت مردم را برای سیاستگزاران و تصمیم گیران توجیه نمایند و همیشه آمادگی مناسبی برای مقابله با این چالشها و محافظت از سلامت مردم را داشته باشند.

در انتها فرا رسیدن روز جهانی بهداشت محیط را به جامعه بزرگ بهداشت محیط ایران تبریک و تهنیت می‌گوییم.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,فرهنگی,اداری,مطالب سلامتی
  • کد خبر : 20551