• 1403/01/29 - 11:01

نشست هم اندیشی دوازدهمین کنگره سوختگی کشوری در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری

نشست هم اندیشی دوازدهمین کنگره سوختگی کشوری با حضور مسئولین، اساتید، کادر محترم درمان و شرکتهای برجسته ی امور درمان، به میزبانی مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری تهران به عنوان قطب آموزش سوختگی کشور، برگزار شد.

331130.mp3 نشست هم اندیشی دوازدهمین کنگره سوختگی کشوری در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری

به گزارش روابط عمومی مرکز، نشست هم اندیشی دوازدهمین کنگره سوختگی کشوری با حضور مسئولین، اساتید، کادر محترم درمان و شرکتهای برجسته ی امور درمان، به میزبانی مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری تهران به عنوان قطب آموزش سوختگی کشور، روز سه شنبه 28 فروردین ماه سال جاری  در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه که با پوشش ویژه خبری صدا و سیما همراه بود، پس از تلاوت قرآن کریم و سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران ،جناب آقای دکتر مصطفی ده مرده ئی، ریاست بیمارستان، ضمن خوشامدگویی به مهمانان جلسه، از تلاشهای آقای دکتر حمیدرضا علیزاده اطاقور، معاون محترم مرکز، جهت هماهنگی تشکیل این جلسه تشکر و قدردانی نموده و مطالبی را با عنوان راهنمایی جهت برگزاری این کنگره مهم که در خرداد ماه سال جاری و در استان گیلان برگزار خواهد گردید، ارائه نمودند.

در ادامه نیز آقای دکتر حمیدرضا علیزاده اطاقور، با بیان اهداف کنگره ی سال جاری، به رشد شگرف دانشگاه علوم پزشکی گیلان به خصوص در حوزه جراحی های سوختگی، در بازدید وزارتخانه ای از دانشگاه علوم پزشکی گیلان  اشاره نموده و از تلاشهای مجدانه مسئولین، پزشکان و عوامل اجرائی  آن دانشگاه قدردانی نمودند . ایشان در ادامه به تشریح روند انتخابی مقالات کنگره پرداخته و به جایگاه ویژه ی مقالات تولید محور در پیشرفت علمی درمان سوختگی اشاره نمودند. در پایان ایشان از حمایتها و تلاشهای جناب آقای محمد یزدانی، حراست محترم مرکز، خبرگزاری محترم صدا و سیما جهت پوشش همیشگی دنیای مهم حوزه سلامت، مرکز تحقیقات سوانح و مصدومیت و نیز مرکز تحقیقات سوختگی جهت حمایت همیشگی از طرحهای علمی سوختگی قدردانی نمودند.

سپس در ادامه نشست، جناب آقای مهندس منزه، از شرکت وزین مادر سلامت، همراه همیشگی کنگره کشوری سوختگی، به نمایندگی از سایر شرکتهای حاضر، مطالبی ارزنده از تجاربشان جهت راهنمایی های شرکتها برای بهتر برگزار شدن کنگره سال جاری ایراد نمودند و همچنین سرکار خانم پروین اصغری، مسئول آموزش علوم پزشکی مرکز، با ارائه پاورپوینت جامع ، روند آموزش فراگیران در تمام مقاطع تحصیلی و پرورش فلوشیپهای تخصصی سوختگی را توصیف نموده و برنامه دقیق آموزشی اساتید را جهت بهره برداری علمی در کنگره سال جاری، بیان نمودند.

سپس استاد گرامی، جناب آقای دکتر سید حمید صالحی، رئیس محترم بخشهای سوختگی حاد، به بیان مطالب جامع و مفید پرداختند.در ادامه جناب آقای دکتر صدر، از مسئولین برگزاری دوازدهمین کنگره سوختگی کشوری از دانشگاه علوم پزشکی گیلان به نمایندگی از آن دانشگاه، با توصیف نقش ویژه و فعال آقای دکتر حمیدرضا علیزاده اطاقور، به تشریح روند آماده سازی و گردآوری مقالات و چگونگی پیشرفت کار تا این مرحله جهت برگزاری هر چه بهتر این کنگره، مطالب خود را در قالب پاورپوینت ارائه نمودند. در پایان نشست نیز آقای صفرپور، مسئول بخش بازرگانی و نمایشگاهی کنگره سوختگی سال جاری،از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، روند آماده سازی امور رفاهی از جمله ایجاد تسهیلات جهت اسکان اساتید مدعو  از سراسر کشور را تبیین نموده و اقدامات خود را برای همکاری با شرکتهای موثر حوزه درمان و مدعو در این جلسه ایراد نمودند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار دانشگاهی,[اخبار پايگاه]