• 1402/07/24 - 10:17

24 مهر (16 اکتبر) روز جهانی غذا

شعار روز جهانی غذا "آب زندگی ست، آب غذاست"

21394.mp3 24 مهر (16 اکتبر) روز جهانی غذا

روز جهانی غذا هر سال در ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهر جشن گرفته می شود. همه ما برای تحقق بخشیدن به چشم انداز جهانی بدون گرسنگی و سوء تغذیه نقش داریم. ما می توانیم انتخاب های غذایی سالم داشته باشیم و سهم خود را برای کاهش ضایعات مواد غذایی انجام دهیم. علاوه بر این، دولت ها، شرکت ها و سازمان ها می توانند دانش خود را به اشتراک بگذارند و از سیستم های غذایی و معیشت پایدار و انعطاف پذیر حمایت کنند. ما با هم می توانیم جهان خود را رشد، تغذیه و حفظ کنیم.

آب برای حیات روی زمین ضروری است. بیش از ۵۰ درصد از بدن ما را تشکیل می دهد و حدود ۷۱ درصد از سطح زمین را پوشش می دهد. تنها ۲٫۵ درصد آب شیرین ، مناسب برای آشامیدن، کشاورزی و بیشتر مصارف صنعتی است. آب یک نیروی محرکه برای مردم، اقتصاد و طبیعت و اساس غذای ما است. در واقع، کشاورزی ۷۲ درصد از برداشت جهانی آب شیرین را تشکیل می دهد، اما مانند همه منابع طبیعی، آب شیرین بی نهایت نیست.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,مطالب سلامتی