نوبت دهی اینترنتی درمانگاه
  • - تعداد بازدید کنندگان: 292
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

راهنمای تشخیص و درمان بیماری تب دنگی ، تب دنگی هموراژیک

اطلاعیه معاونت بهداشت در خصوص انتقال بیماری تب دانگ در کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای جنوب شرقی

335354.mp3 راهنمای تشخیص و درمان بیماری تب دنگی ، تب دنگی هموراژیک

به نقل از وب سایت مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار، بر اساس گزارشات نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای سال 1403 تاکنون بالغ بر 122 مورد مثبت تب دانگ تا تاریخ 3 تیر ماه تشخیص داده شده است.
در حال حاضر پشه آئدس اجیپتی در استان های هرمزگان، سیستان و بلوچستان(چابهار و کنارک)، بوشهر(عسلویه و کنگان) و آئدس آلبوپیکتوس در استان گیلان گسترش دارد.

تب دنگی (به انگلیسی: Dengue fever) نام یک بیماری ویروسی است. به آن تب دنگ، تب دانگ و تب استخوان‌شکن هم گفته‌اند.این بیماری از طریق پشه ای به نام پشه آئدس به انسان منتقل می‌شود. این پشه که به ببر آسیایی مشهور شده است درمناطق استوایی جهان به‌ویژه آسیای جنوب شرقی از جمله مالزی وجود دارد. این بیماری گسترش زیادی یافته و تلفات انسانی زیادی برجای گذاشته است.  علائم این بیماری سردرد، کمردرد و پشت درد، تب معمولاً شدید و در برخی موارد خارش و جوش در قسمت‌های مختلف بدن است.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,مطالب سلامتی,اخبار دانشگاهی,[اخبار پايگاه],اخبارداخلي
:

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد